Betöltés
1141 Budapest, Fogarasi út 115.
+36 (20) 371 7137

Vezetői engedély “B” kategóriás. Minden autóhoz amit ezen a weboldalon lát elég ez a tipusú jogosítvány, mert mindegyik 3,5 tonna össztömegű. További igazolásként lakcímkártya szükséges, ha pedig cég a bérlő akkor aláírási címpéldány és ha nem ügyvezető jön akkor meghatalmazás is.
A szerződés általános feltételekkel történik, amelyet itt tud elolvasni:
https://teherautoberlesbudapest.eu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/
A weboldal láblécben megtalálja kattintható linkként
A szolgáltatás jogát fenntartjuk, és egyéni elbírálás alapján némely esetben különleges feltételeket szabhatunk, illetve élünk az elállás jogával is, vagy adott esetekben plusz biztosítékokat kérhetünk, pl. magasabb kaució, kezes, közüzemi számla stb.
Ezek egyéni esetek amelyeket ha alkalmazni kívánunk értesítjük róla a bérbevevőt.
Lakcímmel nem rendelkező, vagy nem magyar állampolgároknak csak egyéni elbírálás esetén szolgáltatunk.
Kérdés esetén keressen minket
Azonnal értesítsen minket, a Assistance +36302291218 telefonszámon (minket), és mondja el mi történt pontosan:
Van e személyi sérülés. Ki okozta kinek. Milyen kár keletkezett a bérautóban.
Lehetőség szerint készítsen fotót a sérült fél járművéről és a bérelt járműről. Járjon el a hatóságilag előírt módon. Töltse ki a baleseti bejelentőt/esetleg hívja ki a hatóságot ha vita lenne a vétkességet illetően.
Azonnal értesítse telefonon a bérbeadót aki az esettől függően intézkedik, hogy ön minél hamarabb folytathassa az útját. Cégen belülii assistance +36302291218
Előfordulhat, hogy járművezetőként hibajelzést lát a műszerfalon. Ezeket szín szerint különböztetjük meg. Sárga színű: Nem jelent azonnali nagy veszélyt, folytassa az utat, még akkor is ha a check engine világit. Ha úgy érzi, jelenteni szeretné küldjön egy smst.
PIROS színű: Álljon félre a lehető leghamarabb és jelentse nekünk a látott jelzést. Hívja ezt a számot ! Assistance +36302291218
Amint ez a dolog egyértelművé válik az ön számára, azonnal jelezze felénk, hogy tudjuk kezelni az ebből fakadó problémákat. Szerződés lejárata szerinti 15 perc türelmi idő után, késési díjat (mint 24 órán túli plusz költséget számítunk fel) 4.000 Ft+Áfa/óra majd több mint 4 óra késés esetén egy napidíjat számlázunk.
Autófelvétel és leadás csak nyitvatartási időben lehetséges. NEM nyitunk ki máskor nem tudunk másik időt szánni a felvételre leadásra mint ami a nyitvatartási idő. Kérem úgy szervezzen, hogy ezen belül legyen az ügylet.
Nyitvatartási idő:
H-P: 08:00-17:30
Szo., V: 08:30-09:30
A hétvégi kedvezmény péntek délután 16:00-tól hétfő reggel 9:00-ig tart.
Eszerint a helyzet az, hogy 2 nap fizetségért 3-at adunk. Ez viszonyul egy hosszú hétvégére is tehát, ha pl. csütörtök 16:00-tól hétfő reggel 9:00-ig viszi, akkor csak 3 napot kell fizetnie a 4 helyett. Ez ünnepnapokra is alkalmazható, ha az ünnep több mint 1 nap. 1 napra nem biztosítunk + időt. Ez az akciót minden esetben csak úgy érvényes ahogy itt van leírva. Ha nem biztos benne hogy azt érti akkor nyugodtan kérdezzen.
A gépkocsijaink egyik sem azonos a másikkal. Sem évjáratban, sem márkában, sem állapotban.
Mindegyikhez ez alapján lett ár kalkulálva, figyelembe véve azt a szempontot, hogy minél szélesebb körben elérhető legyen. Pontosan ezért van az, hogy egy vadonatúj autó alapdíja is alig több mint egy idősebb autóé, mert így helyi szállításhoz kedvező áron igénybe vehető. De amíg valaki helyben használja és alig tesz meg vele távokat nem lenne igazságos vele szemben, amikor egy napi több mint 1000 km-t utazó ügyfél is ennyiért bérelhetne. Ennek ésszerű következménye, hogy a többlet használat többlet km díjjal jár.
Ünnepnapokon is tudunk teherautót bérbe adni bizonyos feltételek mellett, melyek egyedi alapon egyedi megállapodás során jönnek létre. Amennyire csak lehet rugalmasak szoktunk lenni, általában valamelyik hétvégi nyitvatartási rend szerint át tudunk adni Bérelhető teherautókat.
Ha önnek van egy konkrét autó választása, akkor jelezze ezt minél hamarabb felénk és ha biztos a bérlése idejében indítson egy foglalást arra a járműre, hogy megtarthassuk önnek a ezt a teherautót, ahogyan az a Bérlés 10 pontban le van írva.
Ha ön foglalt egy járművet bérlésre, akkor arra a foglaló adásának a szabályai vonatkoznak. Vagyis ha ön lemondja bármi okból nem vagyunk kötelesek visszaadni. Mindazonáltal inkább szolgáltatni szeretnénk és jó viszonyt a bérlőinkkel. Ezért a következő szabályokat adjuk a foglaláshoz:
1 nap foglalása esetén a lemondási díj a teljes bérleti díj (csak az alapdíj) 70%-a minimum.
2-4 nap foglalása esetén a lemondási díj a teljes bérleti díj (csak az alapdíj) 50%-a minimum.
4 nap feletti foglalás lemondása esetén 50.000 ft+áfa
Bérleti időre vonatkozó szabályok

1/2 napos bérlés:
Egyedi alapon állapítjuk meg a díját. Kérjen egyedi elbírálást!

Napi bérlés:
– Egy bérleti nap 24 órás ciklust tartalmaz
Amit tudunk biztosítani az, Reggel nyitástól
nyitásig (8-9 h), vagy zárástól zárásig (17-18h).
Pl. Déltől, délig 2 napot fogunk felszámítani.
– Késés esetén 5.000Ft/óra díjat számítunk fel
– Engedély nélküli (önkényes) továbbmaradás esetén dupla
bérleti díj kerül felszámításra

Havi bérlés:
– 1 naptári hónapra vonatkozik és az adott hónap, nap, óra
perctől, következő hónap, nap, óra percig tart
Késés:
– Az adott időre vagy zárórára való megérkezés utáni 15
percig vonatkozik a türelmi idő a 16. perctől kezdődően
5.000Ft/óra díjat számlázunk a késő ügyfélnek. Ennek során a
“vismajor” helyzeteket sem fogadjuk el mentségnek.

-Ugyanezzel a díjjal számolunk a nyitvatartási időn túli kiszolgálással is
-Tankolni akkor is kell ha csak ide ugrottál a sarokra, ha nem
tankolsz oda kell adni az üzemanyag pénzt, amit mi becslünk és plusz 3500 Ft-ot számítunk mert nekünk kell elvégezni helyetted

Igen, nálunk tartós bérlésre is van lehetőség.
Rugalmas fizetési módokkal akár évekre is bérelhet teherautót.
Ezek mindig egyedi ajánlatok az elvégzendő szállítási feladatok függvényében.
Kérjen ajánlatot!
Minden teherautó rendelkezik Magyarországi autópálya-matricával, hogy ön kényelmesen használhassa az autót. Külföldi matricák beszerzéséről önnek kell gondoskodnia. Némely teherautónk rendelkezik Németországi/Osztrák környezetvédelmi matricával is.
A terhelhetőség a kocsi típusától függ.
Minden autóval hatóságilag 3500kg össztömegig szállíthat, ez a “B” kategória határa.
Pontos hasznos teher értékét autóink leírásában találja.
Egybe raklap belefér bármelyik autóba, az adott autó ajtómagasságától függően.

Minden kisteherautónak egy egyedi aloldala van ahol egy táblázat található amiben minden műszaki paraméter meg van adva, az is hogy hány raklap fér bele

Az autó felvétel és leadás a telephelyünkön a 1141 Bp. Fogarasi út 115-ben történik nyitvatartási időben.
Kiszállítás is lehetséges Magyarország határán belül.

Budapesten:
A telephelytől számítva bruttó 450 Ft/km.

Vidéken:
Egyedi ajánlat alapján

Saját autóját ingyenesen itt hagyhatja a bérlés idejére a zárt udvarunkban.
A bérelt autó nem adható le külföldön.
Ellenben, ha nem szeretne visszajönni javasoljuk hogy béreljen sofőrt, így elkerülheti kaució fizetését is. A felelősséget a sofőr vállalja a használatért önnek csak utasítania kell, hogy mit tegyen, merre menjen, hogy pakoljon, hogy vezessen.
A teherautóinkat ingyen és bérmentve minden kötelezettség nélkül kipróbálhatja.
Igen van. Ezt a célt szolgálja a bekért kaució. Az az összeg amit kaucióként elkérünk a Casco biztosítás önrészeként funkcionál, ami a bérleti szerződésbe is bekerül. Gumi és felni kár-ra nem terjed ki. Szélvédőkár esetén 10%, max 30.000 Ft az önrész. Referencia az ÁSZF.
https://teherautoberlesbudapest.eu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/
Ez azért említésre méltó tényező, mert előfordul olyan társaság is ahol nincs Casco biztosítás.
A kaució mértéke 200.000-300.000 Huf-ig terjedő összeg, vagy más ekkora értékű érvényes valuta. Pl. EURO. Ez az összeg egy esetleges saját hibás kár esetén mindig az önrészesedés mértékéül szolgál. Ezt a szerződés aláírásával elfogadja.
A kaució teljes mértéke minden egyes teherautónál más lehet, nézze meg az autó képe alatti táblázatban. Ezt a listázásnál a további információ gombra kattintva érheti el. Mindegyiknél feltüntettük egyénileg.
A kauciót abban a módban adjuk vissza amiben ön eljuttatta hozzánk.
Kaució fizetés módjai:

Mód Díj Átfutási idő
Kp Díjmentes Azonnal
Bankkártya 1Ft 5-10 munkanap
Átutalás 1.000 Ft Bérleti ciklus zárása utáni pénteken

Tájékoztatás Kaució Bankkártyával történő rendezése esetére

A kauciót bankkártyával is rendezheti. Ez a mód CSAKIS A KÁRTYA FIZIKAI JELENLÉTE ESETÉN LEHETSÉGES, pin kód birtokában, megfelelő virtuális vásárlási limittel. Erről gondoskodjon előre!
Ebben az esetben a tranzakció nem fizetés, hanem úgynevezett előengedélyezés, amikor az összeget az ön bankja zárolás alá vonja az ön saját számláján.

Miután ön a bérlet végeztével az autót leadta mi a zárolás feloldását elvégezzük a terminálon. A zárolás feloldása azonban nem rögtön valósul meg az ön számláján, hanem van egy átfutási ideje ami az ön kártyája típusától és kibocsátó bankjától is függ.

A kártyaterminált üzemeltető bank tájékoztatása a zárolás feloldásának idejére vonatkozóan:

A zárolás feloldásának időpontja az adott bank (ügyfél bankja)ügyrendjétől függ, attól, hogy mennyi időt vesz igénybe a kérelem feldolgozása.
A kártyabirtokosok érdeklődése esetén javasoljuk, hogy ügyfeleiket szíveskedjenek a kártyáját kibocsátó bankhoz irányítani, mivel a számlájukat érintő pénzmozgásokkal, és zárolás feloldásokkal kapcsolatban csak az adott pénzintézet (ügyfél bankja) tud tájékoztatást adni.

Ez a tapasztalataink szerint némely esetben 5 nap felett is lehet, így érdemes türelemmel lenni-City Gold Rent

OTP-s bankkártyák esetében a kereskedői kérelem beérkezését követő 2-3 munkanapon belül feloldásra kerül a zárolt összeg és visszakerül a számla felhasználható egyenlegébe.[vc_pie]

A City Gold Rent-nél Bérelhető teherautók mind diesel üzeműek.
Az autók tele üzemanyagtankkal kerülnek átadásra. Ugyanígy kell leadni őket.
A bérleti díj nem tartalmazza az elhasznált üzemanyagot.
Kérem gondoskodjon a teljesen tele tankolt járműről, amit a környező benzinkutakon kérünk intézni. Valamint bizonyítékul hozza el a tankolás számláját vagy blokkját. -Tankolni mindig kell. Ha nem akarsz mert a közelbe mész beszéld meg velünk, hogy lehetséges -e a te esetedben. Ha nem tankolsz oda kell adni az üzemanyag pénzt, amit mi becslünk és plusz 3500 Ft-ot számítunk mert nekünk kell elvégezni helyetted
Ezeken a közeli kutakon tudsz tölteni anélkül, hogy különösebben hiányozna a teléből mire ideérsz.

1. Shell, Fogarasi út 183
2. Shell, Füredi u. 78
3. OMV, Fogarasi út 56/A
4. AVIA, Gvadányi u. 65
5. LUKOIL, Mogyoródi út 22
6. MOL, Fehér út 3

A City Gold Rent-nél Bérelhető teherautók mind diesel üzeműek.
Az EURO6 motorral szereltek már adblue adalékot használó rendszerek
amelyeket adblue-val is fel kell tölteni a bérlést követően.
A bérlő kötelessége a használat után adblue adalékot pótolni a bérelt teherautóba.

Ezt megvásárolhatja a felsorolt benzinkutakon, vagy egyéni módon amelyet bizonyítani köteles.
Ennek hiánya esetén 2,5 liter/1000km-t + 1.000 Ft fogunk kiszámlázni a megtett út alapján

Pótkerékcsere bemutató Peugeot Boxer

AX Social Stream: The theme does not exist or the layout is not enabled!

Call Now Button