Betöltés

Kisteherautó kölcsönzés Covid idején

2020 at írunk és bolygószinten nagy változások történnek az élet eddig természetesnek vett szektoraiban mint a kultúra, politika, gazdaság vagy  a mi esetünkben közlekedés.

Az ember természetes késztetése a mozgás. Ettől szabadnak érezzük magunkat, hiszen más terekben és más emberekkel lehetünk ezáltal. Vannak azonban olyan speciális helyzetek mint ami ezt az évet jellemzi és hamar rájövünk, hogy akár ez korlátozott is lehet. Országon belüli szállítás-fuvarozás semmilyen korlátozás alá nem került ugyebár és még külföldre is lehet a bérelt teherautóval menni, de a személyes egyéni érdekek általi közlekedés a hagyományos értelemben akadályoztatva van Magyarországon kívülre.

Furgonjaink és teherautóink nemcsak vírusvédelmi szempontból biztonságosak, hanem állapotuk ás karbantartási szintjük miatt is. 

Nagyon bízunk benne hogy a következő évben megváltozik valami nem csak a vírushelyzetben és a gazdaságban hanem a többi szektorban is és nem kell korlátozni a mozgásunkat. Mi továbbra is fenntartjuk a segítő szándékunkat azoknak a bérlőknek akik a nyugalmat, biztonságot, kényelmet keresik az utazásukhoz amikor teherautót bérelnek külföldre.

Tudta, hogy kipróbálhatja bármelyik járművet mielőtt igénybe venné?

Hozzászólások (Nincs hozzászólás)

Hozzászólások (0):

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük