Betöltés

Ford Transit furgon bérlés külföldre

A furgonbérlés külföldre egy teljesen külön kategória. Nem mindig fér bele a furgonbérlés olcsón keresési kifejezésbe, illetve lehet az annak, akinek legfontosabb tényező egy furgon kölcsönzés alkalmával, hogy mekkora bérleti díjat fizet ki egy bérelhető furgon-ért, mint az, hogy oda és vissza is érjen vele.

De akkor hogyan szemléljük mi ezt a dolgot? Természetesen mindenkinek vannak alapelvei, elvárásai, illúziói és realitása. Ezek a szavak mind mást jelentenek jelen esetben a furgonbérlésre vonatkoztatva.

Így húznék párhuzamot ezekre a jelentéssel bíró kifejezésekre.

Lehet valakinek az az alapelve, hogy ő bizony, ha arról van szó, hogy furgonbérlés külföldre akkor csakis és kizárólag a legjobbal hajlandó elindulni, mert a pénz másodlagos ahhoz képest, hogy milyen módon éli meg az utazást. Na, erre van kihegyezve például a Ford Transit furgonbérlés. Az egyik legjobb választás, mert újszerű, kényelmes, megbízható, biztonságos, jó megjelenésű, jó fogyasztású autó. Egy biztos. Nem vonzza a baleseteket.

Valakinek csak az az elvárása, amikor furgont bérel külföldre, hogy egyszerűen csak ne robbanjon le. Itt írhatnám, hogy a Ford Transit furgon bérlés szintén jó megoldás, de mint látjuk itt már nincs akkora igény, mint az előzőnél és az illető, aki ezzel az elvárással rendelkezik, elég lehet neki egy másik autó is ami kevésbé korszerű, kevésbé új, stb. ami beleillik az elképzeléseibe.

Természetesen vannak olyan bérlők is – ezzel nem minősítem, csak jelzem, hogy látunk ilyet, is- akiknek azok az illúzióik, hogy lehetséges az, hogy olcsó, de megbízható furgonbérlést valósítsanak meg külföldre járulékos költségek, problémák nélkül. Nagyon kis százalékban megvalósítható, kevés bérbeadó tud ilyet. Talán egy-kettő, vagy ők is jól titkolják a hibák számát.

A realitás azzal kapcsolatban, hogy milyen teherautót béreljünk külföldre az, hogy maga projekt rendkívül kockázatos vállalkozás egy kis belföldi furikázáshoz képest. Nem megvalósíthatatlan, de kockázatos. Minél több a szemmel látható, vagy vezetéskor már tapasztalható rendellenesség egy autón a rizikó ezzel együtt nő.

Ismét a tapasztalat 2011-ben átkelve a Boszporuszon Isztambulba, Törökországba mentem az egyik bérelhető teherautóval. Akkor még nem új/újszerű autókat adtunk külföldre, hanem azt, amit a nagy átlag. Egy pilóta hazaköltöztetése volt a projekt. Naponta adtuk bérbe ezt a teherautót. Ám az úton odafelé egyszer előfordult, hogy a kulcs elfordítására a motor meg sem mozdult. Ez már elég volt, hogy végig aggódjam az utat. Mi lehet? De inkább nem néztem rá a problémára és csak reménykedtem, hogy hátha nem lesz gond. Ön vezetett már így, hogy tudta probléma van. De hátha nem lesz gond. Elég gyomorszaggató nem? Mindenesetre odaértem 24 óra vezetés árán. Majd ezután nem volt gond az indulással, egy alkalommal sem. De visszafelé megálltam tankolni Bulgáriában, ami után nem működött az önindító és nem indult be az autó. Na, ez elég kellemetlen nem? -10fok 25 centiméteres hó az úton és még esik. Egy másik segítőkész teherautó sofőrt kellett megkérnem, hogy húzza be egy vontatókötéllel az autómat. Nem volt egyszerű a hóban, de sikerült. Amikor a kő leesik. Ismered. Egy ilyen esemény elég idegesítő, ha az ember külföldre bérel furgont nem de?

Ekkor eldöntöttem, hogy ez ne történjen meg mással, sem aki a City Gold-nál bérel, mert ehhez nem adom a nevünket.

A világban mindennek, úgy a külföldre történő furgonbérlésnek is megvannak a pontos feltételei a jó és problémamentes szállításhoz.

A City Gold Rent-nél ebben nagy tapasztalattal rendelkezünk. Természetesen mi is végig jártuk ezt az utat. Nevezzük útnak, de nevezhetnénk lépcsőnek is.

Éppen ezért fordított időrendben írom.  A jelentől visszafelé.

Kiváló minőségű furgonbérlés külföldre, assistance szolgáltatással, mint pl. a Ford Transit bérlés

Furgonkölcsönzés külföldre

Furgonbérlés – bel és külföldre

Közepes minőségű furgon kölcsönzése

Olcsó furgonbérlés sok meghibásodással

Természetesen nekünk is magunk felé húz a kezünk, ahogyan mindenki másnak. De mára megvan az a tudat, hogy igenis megéri tőlünk a furgont kölcsönzés külföldre, mert tényleg jó autóval érdemes nekivágni.

Miért?

  • Nagyon megnyugtató egy új/újszerű kisteherautóval nekivágni egy külföldi útnak, tudván hogy kényelmes, biztonságos, megbízható lesz
  • Megkíméli az idegrendszerét 2x-sen is.
  1. Nem lesz ideges különös hangoktól, hogy mi lehet ez a zaj, ez a csörgés vajon odaérek vele?
  2. Mivel újszerű bérautóval megy, a hatóságok sem fogják zaklatni. Egy mai hatósági ellenőrzés felér egy hideg zuhannyal.
  • Megkíméli a környezetet. Ez az autó a legmodernebb motortípussal rendelkezik így annak használatával ön kíméli a bolygót. Ez a bolygó az öné is és a gyerekeié és az unokáié lesz. Azt gondolom, legyen nekik is egy bolygójuk.
  • Megkíméli a testét. Nem egy kiült ülésben egy hangos zajos kocsival megy, ami szintén alaposan ki tudja az embert fárasztani, hanem egy kiváló minőségű és könnyen vezethető ÚJ Ford Transitot bérel.

Legyen ön is a jövő embere, és ha arról van szó, hogy furgonbérlés külföldre válassza a megbízható Ford Transit bérlést.

Bérelhető Ford Transit furgonjaink:

Ford Transit Jumbo bérelhető teherautó

Ford Transit Jumbo 13 m3

Bérelhető Ford Transit 11,5 m3-es kisteherautó

Ford Transit furgon 11,5 m3 2019

 

 

Hozzászólások (Nincs hozzászólás)