Betöltés
1141 Budapest, Fogarasi út 115.
+36 (20) 371 7137

A bérelhető teherautó adatai

  • Ford Transit furgon 11,5 m3 2019

22,000 Ft/ nap

Ehhez a járműhöz RAKODÓTÁRSCSA is tartozik amivel 20 percig ingyen parkolhat Budapesten. Közepes méretű raktérrel, masszív karosszériával. Igazán kényelmes és számos extrát tartalmaz. Ez teszi kiválóan élvezhetővé a külföldi szállítást, költöztetést.

Ford Transit bérautó adatai

Üzemanyag raktér külső hátsó ajtó oldalajtó
Diesel 11-14L térfogat hossz magasság hossz magasság hossz magasság hossz magasság
L3H2 11,5 m3 3,3 1,88 m 6,0 m 2,54 m 1,56 m 1,75 m 1,2 m 1,75 m
Hasznos teher KG 1300 szélesség 1,8 m szélesség 2,05 m        
LE 130 kerékjárat 1,36 m       4      raklap KLÍMA TEMPÓMAT KÖDLÁMPA Tolatóradar

 

Bérlés napokra

Nettó/Bruttó Árak Ft-ban
Árak 1-6 7-14 15-21 15-21
<200km/nap 22.000/27.940 egyedi egyedi egyedi
200 feletti km díj 50      
Takarítás 5.000      
Kaució 250.000      

 

A kaució a bérlet végén visszajár amennyiben nem okozott balesete vagy sérülést
Bankkártyával, utalással, készpénzzel rendezheti. Olvassa el a  további részleteket a gyakori kérdésekben!

Tartalmaz:

-magyar autópálya használat     -Nemzetközi útsegélyszolgálat/ Assistance
-Kötelező Biztosítás    -Casco Biztosítás              -Télen Hólánc, téli-gumi

Nem tartalmaz:

-Üzemanyag   -AdBlue folyadék    -Takarítás        -Parkolási díjak
-Birságok  -Jogszerűtlen, rendeltetésellenes használatból eredő kár, annak ügyintézése

Annyira kényelmes mint egy személyautó.

Közepes méretű rakterével kompakt kivitelével a szállítás luxuseszköze.

Cikkünk

Ford Transit Furgon Bérlés Külföldre

A furgon bérlés külföldre egy teljesen külön kategória. Nem mindig fér bele a furgon bérlés olcsón keresési kifejezésbe, illetve lehet az annak akinek  legfontosabb tényező egy furgon kölcsönzés alkalmával, hogy mekkora bérleti díjat fizet ki egy bérelhető furgon-ért mint az, hogy oda és vissza is érjen vele. 

De akkor hogyan szemléljük mi ezt a dolgot? Természetesen mindenkinek vannak alapelvei, elvárásai, illúziói és realitása. Ezek a szavak mind mind mást jelentenek jelen esetben a furgon bérlésre vonatkoztatva. 

Így húznék párhuzamot ezekre a jelentéssel bíró kifejezésekre.

Lehet valakinek az az alapelve, hogy ő bizony ha arról van szó, hogy furgon bérlés külföldre akkor csakis és kizárólag a legjobbal hajlandó elindulni, mert a pénz másodlagos ahhoz képest, hogy milyen módon éli meg az utazást. Na erre van kihegyezve például a Ford Transit furgon bérlés. Az egyik legjobb választás, mert újszerű, kényelmes, megbízható, biztonságos, jó megjelenésű, jó fogyasztású autó. Egy biztos. Nem vonzza a  baleseteket.

Valakinek csak az az elvárása, amikor furgont bérel külföldre, hogy egyszerűen csak ne robbanjon le. Itt írhatnám hogy a Ford Transit furgon bérlés szintén jó megoldás, de mint látjuk itt már nincs akkora igény mint az előzőnél és az illető aki ezzel az elvárással rendelkezik elég lehet neki egy másik autó is ami kevésbé korszerű, kevésbé új, stb. ami beleillik az elképzeléseibe.

Természetesen vannak olyan bérlők is -ezzel nem minősítem, csak jelzem, hogy látunk ilyet is- akiknek azok az illúzióik, hogy lehetséges az, hogy olcsó, de megbízható furgon bérlést valósítsanak meg külföldre járulékos költségek, problémák nélkül. Nagyon kis százalékban megvalósítható, kevés bérbeadó tud ilyet. Talán egy-kettő, vagy ők is jól titkolják a hibák számát.

A realitás azzal kapcsolatban hogy milyen teherautót béreljünk külföldre az, hogy maga projekt rendkívül kockázatos vállalkozás egy kis belföldi furikázáshoz képest. Nem megvalósíthatatlan, de kockázatos. Minél több a szemmel látható, vagy vezetéskor már tapasztalható rendellenesség egy autón a rizikó ezzel együtt nő. 

Ismét a tapasztalat 2011-ben átkelve a Boszporuszon Isztambulba, Törökországba mentem az egyik bérelhető teherautóval. Akkor még nem új/újszerű autókat adtunk külföldre, hanem azt amit a nagy átlag. Egy pilóta hazaköltöztetése volt a projekt. Naponta adtuk bérbe ezt a teherautót. Ám az úton odafelé egyszer előfordult, hogy a kulcs elfordítására a motor meg sem mozdult. Ez már elég volt hogy végig aggódjam az utat. Mi lehet? De inkább nem néztem rá a problémára és csak reménykedtem, hogy hátha nem lesz gond. Ön vezetett már így, hogy tudta probléma van. De hátha nem lesz gond. Elég gyomor szaggató nem? Mindenesetre odaértem 24 óra vezetés árán. Majd ezután nem volt  gond az indulással egy alkalommal sem. De visszafelé megálltam tankolni Bulgáriában, ami után nem működött az önindító és nem indult be az autó. Na ez elég kellemetlen nem? -10fok 25 centiméteres hó az úton és még esik. Egy másik segítőkész teherautó sofőrt kellett megkérnem hogy húzza be egy vontatókötéllel az autómat. Nem volt egyszerű a hóban, de sikerült. Amikor a kő leesik. Ismered. Egy ilyen esemény elég idegesítő ha az ember külföldre bérel furgont nem de? 

Ekkor eldöntöttem, hogy ez ne történjen meg mással sem aki a City Gold-nál bérel, mert ehhez nem adom a nevünket.

A világban mindennek, úgy a külföldre történő furgon bérlésnek is megvannak a pontos feltételei a jó és problémamentes szállításhoz.

 

A City Gold Rent-nél ebben nagy tapasztalattal rendelkezünk. Természetesen mi is végig jártuk ezt az utat. Nevezzük útnak, de nevezhetnénk lépcsőnek is.

Éppen ezért fordított időrendben írom.  A jelentől visszafelé.

 

Kiváló minőségű furgon bérlés külföldre, assistance szolgáltatással, mint pl. a Ford Transit bérlés

Furgon kölcsönzés külföldre

Furgon bérlés -bel és külföldre

Közepes minőségű furgon kölcsönzése

Olcsó furgon bérlés sok meghibásodással

 

Természetesen nekünk is magunk felé húz a kezünk ahogyan mindenki másnak. De mára megvan az a tudat, hogy igenis megéri tőlünk a furgont kölcsönzés külföldre, mert tényleg jó autóval érdemes nekivágni.

 

Miért?

  • Nagyon megnyugtató egy új/újszerű kisteherautóval nekivágni egy külföldi útnak, tudván hogy kényelmes, biztonságos, megbízható lesz
  • Megkíméli az idegrendszerét 2x-sen is. 
  1. Nem lesz ideges különös hangoktól, hogy mi lehet ez a zaj, ez a csörgés vajon odaérek vele? 
  2. Mivel újszerű bérautóval megy a hatóságok sem fogják zaklatni. Egy mai hatósági ellenőrzés felér egy hideg zuhannyal.
  • Megkíméli a környezetet. Ez az autó a legmodernebb motortipussal rendelkezik így annak használatával ön kíméli a bolygót. Ez a bolygó az öné is és a gyerekeié és az unokáié lesz. Azt gondolom legyen nekik is egy bolygójuk.
  • Megkíméli a testét. Nem egy kiült ülésben egy hangos zajos kocsival megy ami szintén alaposan ki tudja az embert fárasztani, hanem egy kiváló minőségű és könnyen vezethető ford transitot bérel.

Legyen ön is a jövő embere és ha arról van szó hogy furgon bérlés külföldre válassza a megbízható ford transit bérlést.

 

Bérléssel kapcsolatos adatok

Ügyfél adatok

További információ

Call Now Button